Spring til indhold
7 ting du skal vide om RPA

7 ting du skal vide om RPA

Vi bygger intelligente kontorrobotter, så vores kunder får mere tid til forretningen og bruger mindre tid på rutineopgaver

RPA er bare software

RPA er software, der sammen med kunstig intelligens (AI) kan udføre opgaver, der ellers skulle udføres manuelt af et menneske bag en skærm. På samme måde som en fysisk robot kan fjerne fysiske manuelle arbejdsgange i en fabrik, så kan en software robot fjerne manuelle arbejdsgange bag en computerskærm.

RPA er din virtuelle medarbejder

RPA er en software robot, der som en virtuel medarbejder kan arbejde når som helst og lige så meget, som der er behov for – uden at lave fejl.

RPA erstatter ikke andet software

Uanset hvilke software programmer du bruger i din organisation, så kan en software robot arbejde i det og på tværs af dine forskellige systemer.
Det kræver blot at robotten har adgang til de systemerne. Fuldstændig
ligesom de medarbejdere, der i dag udfører opgaverne.

RPA giver tid til forretningsudvikling, fokus og kunderne

Ved at få en software robot til at udføre de tidskrævende manuelle arbejdsopgaver
frigives der tid, som kan bruges på mere udviklende opgaver. Opgaver der giver større arbejdsglæde for medarbejderne og en bedre oplevelse for kunderne.

RPA kan være enkelt og billigt at komme i gang med

RPA-teknologier og løsningsmodeller har udviklet sig hastigt. I dag er der mulighed for at vælge en løsning, der på en simpel og effektiv måde sætter de første robotter i arbejde uden at det koster spidsen af en jetjager, eller at I selv skal investere i dyre softwarelicenser og måneders uddannelse af medarbejdere. Der kan vælges løsninger, der både kan håndtere udvikling, drift, og løbende tilpasning og vedligehold af robotterne. Med andre ord – en all inclusive løsning, der gør det nemt og simpelt.

RPA er ikke kun for store organisationer

I alle virksomheder hvor der er regelbaserede opgaver, eller hvor data aflæses fra dokumenter som f.eks. en PDF, er der et potentiale. Det der er afgørende for, om en opgave egner sig til at blive automatiseret, er hvor lang tid der bruges
på den enkelte opgave, kompleksiteten i processen, og om det er en arbejdsgang, der ikke forandrer sig for ofte.

RPA er bedst når

  • Opgaverne er ensartede og regelbaserede
  • Der skal konsolideres data fra dokumenter og forskellige kilder
  • Opgaverne ikke forandres ret meget over tid
  • Datakvaliteten er vigtig – robotter laver i modsætning til mennesker ikke fejl

Download 7 ting du skal vide om RPA

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Navn(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.