Spring til indhold

Om Alphatrods

Vi bygger intelligente kontorrobotter, så vores kunder får mere tid til forretningen og bruger mindre tid på rutineopgaver

Historien bag…

Alphatrods blev født i 2016 med en vision om at gøre automatisering nemt og tilgængeligt – for alle.

Siden da har vi udviklet automatiseringsløsninger for en bred vifte af virksomheder og organisationer. I dag drifter og vedligeholder vi hundredvis af robotter for både private virksomheder, myndigheder og andre typer organisationer, samtidig med at vi hele tiden videreudvikler evnen til at udnytte mulighederne med intelligent automatisering.
Samlet set er det et af de mest komplekse automatiserings setup, der er bygget på kompetencer, erfaring og en bred vifte af teknologier, der er sat sammen i en gennemprøvet RPA arkitektur, der gør det muligt at opretholde en effektiv robot park.

Det kan vi kun gøre fordi vi har det stærkeste og mest effektive team til at udvikle, vedligeholde og drifte software robotter.

Alle vores erfaringer har vi samlet i én samlet løsning, RPA as a Service, der inkludere alle omkostninger og arbejdsopgaver ved at automatisere, og som gør det muligt for både store og små virksomheder at komme afsted på en værdiskabende automatiseringsrejse.

Er du nysgerrig på mulighederne med software robotter og vil vide mere, så tag fat i os.

Vi deler gerne ud af vores erfaringer😊

Over 100 danske virksomheder stoler
på vores robotter

RPA as a Service – en plug and play løsning for alle

Drømmer du om en løsning, hvor du blot skal vælge de manuelle arbejdsprocesser som du gerne vil automatisere, og så trykke på en knap så robotten tager over?

Det er det RPA as a Service handler om!

Vi har lavet en samlet løsning, der indeholder alle omkostninger og arbejdsopgaver ved at automatisere, og som gør det muligt for både store og små virksomheder at komme afsted på en værdiskabende automatiseringsrejse, hvor investeringen ved opstart, er reduceret til et minimum.

I Alphatrods tager vi os af teknologivalg, licensomkostninger, dokumentation, RPA arkitektur, udvikling, sikkerhed, drift, løbende vedligehold og fortsat ”uddannelse” og udvikling af robotterne. Alt sammen til en simpel og fast pris, hvor det eneste du skal gøre for at komme i gang, er at vurdere værdiskabelse og ROI.

Med andre ord, så skal du som kunde kun forholde dig til hvilke processer der skal automatiseres, og hvordan effektiviseringerne og besparelserne fremadrettet skal gavne din forretning.

Det lyder nemt og simpelt – og det er det også!