Spring til indhold
Om Alphatrods

Om Alphatrods

Vi bygger intelligente kontorrobotter, så vores kunder får mere tid til forretningen og bruger mindre tid på rutineopgaver

Optimering og Værdiskabelse gennem Intelligent Procesautomatisering

Hos Alphatrods er vi specialiserede i at optimere og automatisere forretningsprocesser for at hjælpe organisationer med at opnå større effektivitet og produktivitet. Med et bredt udvalg af skræddersyede løsninger til både den offentlige og private sektor er vi dedikerede til at levere de mest effektive og optimale automatiseringsløsninger til vores kunder.

Vores tilgang

Hos Alphatrods forstår vi, at hver organisation er unik, og deres automatiseringsbehov kan variere. Derfor starter vi med en grundig vurdering af vores kunders specifikke krav for at sikre, at de løsninger, vi tilbyder, nøje matcher deres individuelle behov.

Udviklet til at give dig kontrol

Vi mener, at vores kunder skal have fuld kontrol over deres egne processer. For at opnå dette har vi udviklet en unik og brugervenlig løsning, der giver problemfri adgang til automatiseringssystemet. På den måde forbliver du i førersædet, mens vores automatiseringsteknologi håndterer de rutinemæssige opgaver.

Vores Rejse

Alphatrods blev grundlagt i 2016 med en vision om at gøre automatisering nemt og tilgængeligt for alle. Gennem årene har vi udviklet avancerede automatiseringsløsninger til talrige virksomheder og organisationer. I dag administrerer og vedligeholder vi robotter for til både private og offentlige virksomheder og udforsker konstant mulighederne for intelligent automatisering.

Samtidig arbejder vi på videreudvikling af vores produkt ”Alphatrods ToolBoX”, der er specielt designet til udviklere.

Vores Team

Vores team består af en gruppe højt kvalificerede og effektive fagfolk, der arbejder med udvikling, vedligeholdelse og drift af automatiserings-løsninger.  Vores automatiserings løsninger bygger på anvendelse af softwarerobotter, AI og webservices.

Vi er en servicevirksomhed med 10 tilknyttede ansatte og konsulenter. Ved større opgaver har vi mulighed for at tilknytte vores samarbejds- og udviklingspartner ”Inspire-IT”, som er specialiserede indenfor automatisering i Portugal.

Alphatrods Automation – en plug and play løsning for alle

Drømmer du om en løsning, hvor du blot skal vælge de manuelle arbejdsprocesser som du gerne vil automatisere, og så trykke på en knap så robotten tager over?

Det er det Alphatrods Automation handler om!

Vi har lavet en samlet løsning, der indeholder alle omkostninger og arbejdsopgaver ved at automatisere, og som gør det muligt for både store og små virksomheder at komme afsted på en værdiskabende automatiseringsrejse, hvor investeringen ved opstart, er reduceret til et minimum.

I Alphatrods tager vi os af teknologivalg, licensomkostninger, dokumentation, RPA arkitektur, udvikling, sikkerhed, drift, løbende vedligehold og fortsat ”uddannelse” og udvikling af robotterne. Alt sammen til en simpel og fast pris, hvor det eneste du skal gøre for at komme i gang, er at vurdere værdiskabelse og ROI.

Med andre ord, så skal du som kunde kun forholde dig til hvilke processer der skal automatiseres, og hvordan effektiviseringerne og besparelserne fremadrettet skal gavne din forretning.

Det lyder nemt og simpelt – og det er det også!